Monday, October 23, 2006

sex na druhom rande

tuto som dnes cital o tomto: „Ako vieme my, skúsení mladi muži, keď nie je sex na prvom rande, tak bude až po par týždňoch. Sex na druhom rande je vo všeobecnosti PRUDKO nepravdepodobný.“ (pisala Pecosita, autorom vyroku je chlap...)
nechcem to samozrejme spochybnovat, ja len vyslovim svoj nazor vyplyvajuci z vlastnych skusenosti... do diskusie sa mi to zdalo dlhe napisat, nechcel som svojimi hlupostami zaniest cudzi blog a takto mam na konte dalsi post... tri muchy jednou ranou. :)
neviem, aka je relevantna statisticka vzorka, ale budem sa tvarit, ze tu svoju povazujem za dostatocnu...
dost bolo zvastov, takze k veci (dalsie zvasty)...

moja skusenost je taka, ze sex na druhom rande je VYSOKO pravdepodobny... neviem, ci som nejaka statisticka vynimka, ale ja som si to uz davnejsie sam pre seba vysvetlil takto...

najprv zjednodusene. poznam z pohladu tejto problematiky dva druhy zien. prva nema problem, ak sa jej pacis, si to s tebou rozdat na prvom rande. je priama, uvolnenejsia a sex je s nou lepsi. ta druha to (ak sa jej aj pacis) bude natahovat kym sa da, ved nech sa potrapis a okrem toho ako by to vyzeralo predsa? ved ona nie je ziadna slapka ani nic podobne!! inac, cim viac zena stavia sex do roviny, ze ona dava muzovi nieco, o to bude vacsie drevo....
davame obaja. rovnako.

obe kategorie sa pre istotu snazim, kedze im do hlavy nevidim, „posunut“ na druhe rande. o tu prvu nepridete a tu druhu na nom zlomite. vlastne ona sa zlomi sama. ako?

ten “slusacky” typ podrobnejsie...
zena uz na prvy pohlad vie, ci je on pre nu fyzicky pritazlivy- chemia bud zapracuje, alebo nie. cize ked prijme pozvanie na prve rande, o tomto je rozhodnute.
(neratam sem pripady, ked typek ani po 12tom pokuse nepochopi, ze cica nie je az tak zaneprazdnena, ako sa stale vyhovara a nakoniec chuda na tu kavu pristane, len nech uz ma od neho pokoj. mimochodom- az potom sa jej zacne obtazovacie peklo)

takze si na prvom rande a si pre nu zaujimavy, pacis sa jej...
v skratke: ak to nepohnojis, ked otvoris usta, tak mas vyhrate. ona uz vtedy vie, ze by ta rada ochutnala... mozno aj rozmysla, ake by to bolo, mozno sa jej aj zdvihne hladina hormonov trosku... neviem, to musia povedat zeny.
je bud v stave- dufam, ze sa fesak o nieco pokusi, alebo v stave- no som zvedava, ci bude ako vsetci ostatni (ked mi kupi “kolac a fantu”, tak si mysli, ze ma moze pretiahnut! pche)... hmmm, to by bolo vzruso mimochodom, napadne ju, ale!!! vieme, vieme...

treba ju v tom nechat...
pekne ju po (aj pre nu) prijemne stravenych par hodinach odprevadis domov.
cely cas nereagujes prilis na letme dotyky z jej strany, tvaris sa, ako strasne ta pritahuje, ale samozrejme strasne akceptujes, aka je ona slusacka. (prave teraz olutuje, ze nou akoze je, uz jej lezies s tym na nervy trosku) das len pusu na licko, alebo ani to, podakujes sa a nechas, nech sa topi v myslenkach, ci nie je dost atraktivna, alebo, ze kde urobila chybu, co je toto za svet, ked sa ju chlap uz ani nepokusa dostat do postele a podobne...

prve rande u konca, ak si pre nu pritazlivy, tak uspesneho konca...

nechas cicu varit sa vo vlastnych myslienkach az do druheho rande. nevolas prilis casto, nepises prilis casto, ale si samozrejme mily a pozorny (opytas sa, ako sa ma brat, ktoreho ti len tak medzi recou spomenula, ze je chory a podobne)

druhe rande...
kedze jej to cele neda, tak ta bude na nom testovat. ty ju chces cely cas dostat, ale presvedcil si ju o tom, ze ona chce dostat teba. (ona to samozrejme sama o sebe netusi) musi ta mat cim skor, lebo dalsi tyzden rozmyslania by neprezila, zvedavost je strasna vec, poznam to podla seba. samozrejme si stanovi hranicu, pokial zajde, to je vsak uz len na tebe, aby na nu pri prvych dotykoch zabudla...

vysledok? 80% mojich sexualnych zazitkov sa stalo na 2hom stretnuti... a vacsina zo zien si myslela, ze dostala mna. cize mi nemoze nic vycitat... :)
musim vsak poznamenat, ze u mna sexom kamaratstvo medzi zenou a muzom iba zacina. netreba nikdy nic slubit, co nechceme splnit, treba byt priamy a trpezlivy (to je najtazsie) a rada si s vami da aj tretie rande... a mozno sa z nej raz stane spravnacka.

ja viem, mozno privela taktiky, ale kazdy mame svoju metodu. grga sa prave povracal, to mi je jasne :)

a pre vas zienky, netvarte sa, ze sa vam sex nepaci, paci sa vam rovnako ako nam... ci na prvom, alebo poslednom “rande”.

ci nie?
P.S. kolko sprostosti sa da napisat za 20minut :))

17 comments:

Pecosita said...

no, ved ale to je skvele!!! presne takto by to mal robit kazdy a bolo by po probleme. my chceme sex, vy chcete sex, len my nechceme vyzerat ako slapky (lebo myslim, ze napriek tomu co pises, tak aj tak sme brane ako korist a lahko ziskana korist nie je korist, ktoru by si chlap vazil) ;) resp. mavame obdobia, kedy nechceme sex na prvom(a zaroven poslednom) rande. keby sme sa mali citit tak, ze sme dostali vy vas....hura..nemame problema, zivot je balada a sex je uzasna vec! huraaa! nobelovka pre swarovskeho!

April said...

tusim uz viem, preco si "swarovski" :)

skvela taktika, kiez by takto uvazovalo viac chlapov. potom je to vacsia zabava.
chlap, ktory je z babenky na makko (ci na tvrdo?) ju az tak nezaujme ako ten, co sa tvari, ze je mu takmer egal, ale stale v naznakoch prejavuje zaujem.

Anonymous said...

hlasi sa autor vyroku... myslim ze je to otazka cielovej skupiny... ja mam jednoducho skusenosti s dvomi druhmi vztahov... bud je na zaciatku jasne ze ide o kratkodoby vztah pripadne one-night stand - vtedy je holke jasne, ze to nema zmysel velmi natahovat, a mne je jasne ze nema zmysel nikoho varit vo vlastnej stave, lebo je jednoducho jasne o co ide... to su tie vztahy, co vacsinou koncia sexom na prvym rande, a celkovo koncia coskoro na to... alebo druha moznot, ze nam obom ide o nieco viac... a vtedy ani ta holka nechce hned skocit do postele, a pravdupovediac ani ja... chcem ju lepsie spoznat, chcem zistit aka je - lebo pri sexe ktory je len o sexe nie je tazke zaposobit a sekat formu, ale pri milovani sa s osobou ktoru ma clovek rad je velmi velmi lahke urobit chybu, ktora ten vztah moze pokazit... je to velmi o dovere, o odkryvani sa, co su dost citlive veci... tak odtial moja teoria nepravdepodobnosti sexu na druhom rande... (vzorka je samozrejme prudko nereprezentativna, ide o induktivny kvalitativny vyskum, nie hypoteticko-deduktivny, hehe)

Pecosita said...

wow :) no, takto som to ja aj pochopila,mily moj citovany autor ;)

Unknown said...

fuj do pici, minule som dostal take videa kde na seba grcali, do takej skupinky nepatrim! :-)

swarovski said...

pec, april: a ja som si myslel, ze to od vas poriadne schytam. vlastne vyplynuko to, co som si aj myslel, ze vsetci chceme to iste, len treba zladit spravne osoby v tom spravnom rozpolozeni... :)

to "autor": vdaka za comment, to co pises je spravne, len na jednu vec by som poukazal. pisal si a ja som reagoval na SEX, tak co sem pleties milovanie? :) ak ma niektora zena oslovi az tak, ze by som si s nou vedel predstavit viac ako kamaratstvo, tak ziadna taktika nepomaha... :) vtedy sa len rozbucha srdiecko a snazis sa, aby si nevsimla, ze si na makko :)) lebo ta posle do Pcka :)

sas said...

pre pana krala, preco by ta vtedy posielala do Pcka? (hm, v pripade, ze si "neoslovil" ty ju, tak no comment) Hmm...na tomto blogu sa nestacim cudovat...aj pri spotoch, aj pri diskusiach :) - myslim v dobrom :)
Som tu nacerpala od vas davku optimizmu, co mi uz dost chybal..tak diky :)

Anonymous said...

Tak som si ta celeho precitala a veru si celkom prijemny hajzlik (a vacsina zo zien si myslela, ze dostala mna. cize mi nemoze nic vycitat...).
:-)

swarovski said...

maia: snazim sa :)

Anonymous said...

len rozmyslam, ze teraz budes mozno musiet zmenit taktiku (ale verim, ze tu aj tak menis;o)

swarovski said...

netreba menit, ako citas aj z reakcii, "macicke rybka chuti!" (to je ukradnute z rozpravky madagascar). ale vystihuje, myslim...

Anonymous said...

tento clanok je trefny.. aj muzi po tom tuzia, zeny rovnako. hej, uplne rovnako - o com niektori ludia pochybuju, ale mylia sa. treba najst tu spravnu cestu.

Ja said...

nice... :)) skusim pridat moj nazor... sex na prvom rande je skor vynimka potvrdcujuca pravidlo (ze take veci zo zasdy nerobim:))
sex na druhom rande... :) jasne, moze byt, dokonca som si to aj logicky pred sebou obhajila. prve rande je otukavacka. deli chlapov na "ma v hlave nasrate" "nema v hlave nasrate" a "vobec ma nepritahuje". cize ak nema v hlave nasrate a pritahuje ma, tak na druhom, alebo blizkom nasledujucom rande je uplne normalne ze chcem vyskusat ako to klape v sexi. ved bol by kua pruser sa namotat a po 2 mesiacoch zistit ze v posteli je to jedna velka katastrofa :))

Pythona said...

Nebola som jednou zo zien na ktorych si si tuto zivotnu pravdu skusal??......:)zazila som to a ako flandra som sa citila prave v opacnej situacii-ked som toho pana P opustala.....dozdaru Swarovski.........

Anonymous said...

no je to zaujimave veru tuto taktiku som este neskusal, aj ked sa mi uz podaril sex na prvom rande ale to som bol viac-menej s kamoskou dohodnuty,takze staci nebyt makkym na prvom rande a na druhom bude sex? heh tak to musim skusit, ozaj a tato taktika plati aj na dievcata ktore su este panny? lebo o tom pochybujem, a este k jednemu z komentarov aj ja som bol v presveceni ze dievcata nemaju v laske sex kedysi, ale na sex vlastne staci aby chalan babu pritahoval a vedel pouzit par spravnych slov......
ale celkovo dobra praca

Anonymous said...

Ak mam hovorit za seba, mam pocit ze muzi to chcu ovela viac ako ja a ovela skor. Aj ked sa mi muz paci, kym som schopna sa s nim vyspat, potrebujem viac casu nez on. Po druhom rande som sa so ziadnym nevyspala, nie preto, lebo by som sa tvarila ze som slusnacka (co som), ale preto, lebo naozaj (naozaj nie!)netuzim po niekom, kto je mi este v podstate cudzi. Mozno som vynimka, ale su aj take zeny.

Anonymous said...

nemozem s tebou suhlasit co sa tyka toho ze pri sexe davaju obaja rovnako, detto plati pri niektorych komentoch na podobnu vec. zena dava daleko viac. zena je ta, ktora moze otehotniet. je to dane prirodou, to ako zena zmysla s kym sa vyspi, s kym nie, je to obrovska zodpovednost, aj ked je to podvedome zmyslanie. tak ako muz je neustale nadrzany. primarnou ulohou sexu je rozmnozovanie. treba sa na to pozerat aj z trochu ineho uhla a nie len "pubertiacky"